Dodano: 2008-01-16 09:21
Bry...
Woomen, Semjan, Dottore, Harl ;*
Dzień jakiś taki niezdecydowany...trochę słońca, trochę chmur, jak by miało padać, a może nie...iście kobiecy.
Eh...sporo pracy i tylko 6 godzin na to wszystko...później pociąg, Toruń, instytut...rutyna :/
Pozwolicie Gospodarze, że siem sama obsłużem i zrobiem sobiem kawy z bitą śmietaną? Mam nadzieje, że jeszcze za bardzo nie skwaśniała...
:arrow: Semjan...dokładnie...niby wszystko jest znów cacy, niby jest jak być powinno, niemniej pewnych faktów nie da się wymazać, pewnych postaw zatuszować...
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2008-01-16 09:44
Witam tych z ktorymi jeszcze nie mialem okazji
Nomay, Harl
| Semjan napisał(a): |
|
Powiem tak, tu nie chodzi o to czy rozejdzie się"coś" po kościach i wróci norma, tylko czy to "coś" naprawdę zaistaniało jako fakt niepodważalny. Jesli tak...to ja mam głęboko w d'poważaniu tę normę. |
:arrow: Semjan - Moze zle sie wyrazilem. W sensie rozchodzenia sie po kosciach mialem na mysli, ze MOZE "cos" zostalo zrozumiane i naprawione. W koncu kazdy popelnia bledy. A wiele zyskuje w moich oczach ten, kto potrafi zrozumiec, przyznac sie do tego i naprawic. W przeciwnym razie przylaczam sie do glebokiego d'powazania, gdyz smrodu tolerowal nie bede!
:arrow: Harl - ach ta praca, te biznesy nowe... Rozumiem, ze nie masz czasu, jako Harl. Mam nadzieje, ze wiele twarzy dotyczy tylko.. no wlasnie moze lepiej zeby jednak nie dotyczylo...
Dodano: 2008-01-16 10:04
Nie doszukuj się Bartuś podtextów :wink: po prostu sesja i w pracy krótko siedze :twisted:
.
Dodano: 2008-01-16 12:07
Witam kawoszy wszyściutkich! Mam andzieję, że dziś troszku lepiej się czujecie... I bez żadnych urazów, to najważniejsze, wszytsko jest dalej(: Halo! Właścicielu! Ja poproszę kubasek kawki, dziś z mlekiem, jakoś mnie naszła ochota(: A może macie coś z muzyczki drodzy panowie prowadzący? Trzeba się rozruszać z samego rańca... Pozdrowionka!:*
Dodano: 2008-01-16 12:20
| Narea - Post napisany 12:07 napisał(a): |
| Ja poproszę kubasek kawki, dziś z mlekiem, jakoś mnie naszła ochota(: A może macie coś z muzyczki drodzy panowie prowadzący? Trzeba się rozruszać z samego rańca... Pozdrowionka!:* |
Z samego rańca? wow! a ja myślałem, że już południe :D. Nie mniej jednak kawkę stawiam, muzę włączam. Po-jazzikujemy sobie
Pozdrawiam.
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2008-01-16 12:23
No co chcesz... blady świt po dwunastej rządzi :twisted:
Kawa, czarna.. kto to widział zabijać smak kawy mlekiem lub cukrem?? 8O
http://qrscx.wordpress.com http://sway.darknation.eu zapisy do kółka antyfanów przyjmuję od 15:00! :twisted:
Dodano: 2008-01-16 12:50
dzisiaj troche mniej niesmialo
DZIEN DOBRY !!!
ja juz po kawie, ale jak sie ktos przysiadzie pogadac to chetnie grzotne druga :)
dzisiaj juz pogoda nie tak ladna jak wczoraj ale nadal lekko jakby wiosennie :) , zeby juz bylo cieplo i na rowerek :)
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem
Dodano: 2008-01-16 12:56
cold sea - wstawiaj wode na kawe :twisted:
ja tez, bo jak zwykle w robocie zimno kfa mać ;/
http://qrscx.wordpress.com http://sway.darknation.eu zapisy do kółka antyfanów przyjmuję od 15:00! :twisted:
Dodano: 2008-01-16 13:03
woda juz wesolo zaczyna sie gotowac , jeszcze minuta i bedzie Kawa jak marzenie :)
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem
Dodano: 2008-01-16 13:09
| Harlequin napisał(a): |
| Nie doszukuj się Bartuś podtextów :wink: po prostu sesja i w pracy krótko siedze :twisted: |
Hmm, nie przypominam sobie, zebym zmienil imie :twisted:
:arrow: Narea - dzis czuje sie, nie wiem jak brat S., podobnie jak wczoraj i przedwczoraj, nic w tym temacie sie nie zmienilo...
:arrow: Kota - blady swit po dwunastej? tak, tak, szczegolnie gdy koty-nieroby przesypiaja 80% swego zycia... ale co kto lubi...
:arrow: Cold_sea - Nieco odwazniejsze SALUTO Tobie :wink:
Dodano: 2008-01-16 13:21
| cold_sea napisał(a): |
| woda juz wesolo zaczyna sie gotowac , jeszcze minuta i bedzie Kawa jak marzenie :) |
Ps. Drogi M. muszę przyznać, że i ja nie cierpię gdy ktoś zapomina jak mam na imię.
:arrow: Harlequin ...ale fopa :?
"Rozrzucam korale wspomnień..." i tak oto skończyła sie moja przygoda z DP. Pozdrawiam :)
Dodano: 2008-01-16 13:48
| _woomen_ napisał(a): |
|
:arrow: Harlequin ...ale fopa :? |
Widocznie szanownemu Harlowi tak w tyłek dają w robocie i na studiach zasypując materiałami do nauki, przerobu itp, że zapomina kto jak ma na imię...a może to zwyczajny czeski błąd, literówka...może miało być "Bratuś"...choć przyznaję, że dość dziwnie brzmi
Kawy mu dajcie :!:, bo przestaje prawidłowo funkcjonować
<learning in progress>
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2008-01-16 14:04
Ja mam dziś tak sobie, po prostu ochotę na mleko... Dziękuję Semjanku za jazzik, nic chyba nie poprawi bardziej humoru rano (tak, dziś południe jest dla mnie porankiem, raz w końcu można, nie? :twisted: ). a nie, przepraszam, jest coś jeszcze ale o tym ciiii... :wink: Dotorro, uśmiech na buziola i głowa do góry, zawsze może być gorzej a będzie na pewno lepiej(:
Dodano: 2008-01-16 14:25
Witam zacna ferajne.
Na chwile wstapiłam, bo macie najlepsza kawe, ale juz mnie nie ma, bo mam iscie zaje, k**wa fajny humor, czuje sie jak śmieciu, z reszta nic nowego od wczoraj...
Pozdrawiam
Dodano: 2008-01-16 15:04
Hej Selene:*
Nie daj się, głowa do góry, pierś wypięta (mogę Ci pożyczyć i swoje - co cztery cyce to nie jeden!), obcas komu trzeba wkręć w stopę i do przodu!
<
rzytula>
A na osłodę:
i do tego mała czarna..właśnie w takiej kolejności 
Dodano: 2008-01-16 15:25
Wielki cmok Nomay:*
Jestem dzis marudna i upierdliwa :|
Taaa, Bailey's jest dobry na smutki :wink: Kawa jest dobra na wszystko.
Niestety nie ma tej osoby dzis w biurze, ktora chciałabym kopnac miedzy dwa duze palce u stop :lol: w sumie miałabym problem, bo to kobieta :evil:
Dodano: 2008-01-16 15:26
cholera ta woda to sie juz pewno zdazyla wygotowac
baileysa to ja tez poprosze , lub troche innego wzmacniacza
kawunia raz dla wszystkich :D
i wracam do ksiazek
Dodano: 2008-01-17 08:06
Saluto wszystkim
Dzis cierpie na specyficzna chorobe "nicmisieniechcieizm" :wink:
A tak na marginesie wczoraj do poduchy skusilem sie na "Piłe IV". Krew malo mi po scianach nie tryskala, ale... jakos to nie wzrusza mnie juz chyba...Niby wartka akcja, niby film nic nie stracil z klimatu jedynki, ale jednak "odgrzewany kotlet" nawet w najlepszym sosie i najlepiej podany bedzie tylko "odgrzewanym kotletem", ktory ma to do siebie, ze jest maloapetyczny i ciezkostrawny...
Pozdrowiam wszystkich z rana
Dottore
Dodano: 2008-01-17 11:39
jak w zeszłym roku siostra zabrała z łezką kręcącą się w oku na "Piłę III" ucieszyłam się, jedynka była świetna, dwójka mniej no ale trzeba poprawić złe wrażenie (tak myślałam...). przeliczyłam się jednak chyba trzeba będzie film skombinowac i się pośmiać... poza tym AHOJ!!! jak zwykł mawiać Krecik(: mój kubasek kawy został w magiczny sposób opróżniony... jednak nie ma jak dobre latte po wstaniu z wyra... halo, halo, serwujecie latte misie puchate...?(:
Dodano: 2008-01-17 13:48
Witam:
Narea :*
Dottore <graba>
Dziś leżane w domu :) a jutro nacht Tschenstochau.
:arrow: Dla zainteresowanych : Nie będzie mnie kilka dni i będę tylko i wyłącznie dostępny na komórkę.
Bez powodu nie zawracać gitary :lol:
A teraaaazz czas na kawę
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2008-01-17 14:51
witam :)
kazdego z osobna...
dzisiaj raczej w klimatach - Anywhere out of the world
kaweczka
Dodano: 2008-01-17 17:22
Witam, mam dzis swietny humor, mimo, ze dostałam ustna nagane od szefowej
Mam to wiecie gdzie :wink: nananana
Wrociłam własnie z papierosa i zastanawiam sie, czy isc znowu zapalic... Jestem na przerwie i mi sie nudzi...
Pozdrawiam
Dodano: 2008-01-17 18:54
| Semjan napisał(a): |
|
Bez powodu nie zawracać gitary :lol: |
A czy ewentualnie bede mogl Ci Bracie pozawracac nieco tamburyn? :twisted:
:arrow: Martula nie pal tyle!! - Bierz przyklad z Maestra Zgasla Faja :wink: w skrocie "mnie" :wink: Wciaz nie pale od 6 rano 1.01.08 kiedy to z Mandy ostatniego mojego papierosa na spolke wypalilismy :)
Dodano: 2008-01-18 07:47
Witam kawoszy po dłuższej nieobecności. Chyba dziś nawet pierwszy się zjawiłem... Kawa, papieros i do roboty.
Dodano: 2008-01-18 07:48
Witam dzis wszystkich
Brat Semjan pojechal sobie w siną dal, tak wiec dzis i przez pare kolejnych dni jestescie zdani wylacznie na mnie :wink: To jak bedzie? POMOZECIE? :wink:
A teraz czas na czarnego szatana :twisted:
Serdecznie Was pozdrawiam
Dottore
P.S. Hej Mr. W - Czyzby juz po sesji? A jak nie to jak Ci idzie? Mozna juz gratulowac?